tag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post5607001493334525120..comments2023-10-09T13:29:35.394-07:00Comments on Kuvar za početnike: PaprikasKuvar za početnikehttp://www.blogger.com/profile/05312989872171638383noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post-28607281122627609592017-02-12T08:59:13.042-08:002017-02-12T08:59:13.042-08:00Sada vidim da sam u ovom odgovoru malo na ti,malo ...Sada vidim da sam u ovom odgovoru malo na ti,malo na vi,izvinjavam se,odgovor je bio malo duži pa sam pogubila,konce,što bi se reklo...😁Kuvar za početnikehttps://www.blogger.com/profile/05312989872171638383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post-53760400529290183912017-02-12T08:55:58.695-08:002017-02-12T08:55:58.695-08:00Paprikaš nije obična čorba,on mora da ima malo tež...Paprikaš nije obična čorba,on mora da ima malo težine,malo jačine,ako me razumeš.Meso,svinjetinu,junetinu i divljač posebno,prvo propržimo na masnoći,kako bi se stvorila korica,tj zatvorile pore i tako sačuvalo sočno.Osim toga,jača mesa,ova pobrojana traže i dužu termičku obradu da bi se kasnije skroz razmekšalo,prilikom kuvanja.Dakle propržimo meso,da bi ga zatvorili i sacuvali sočnost,a onda dodajemo luk koji se proprźi sa mesom,tada se mešaju sokovi i arome,pa tek onda dodajemo krompir,a i ostalo i vodu,jer voda koju dodamo na kraju ima šta da pokupi,i miris i ukus...Piletina u principu ne mora ovako,jer brzo se zgotovi...<br />Nadam se da ste zadovoljni odgovorom.<br />Inače,u kuhinji nikada ni jedan posao nije uzaludan,jer čak i kada grešimo, učimo i napredujemo.<br />Drago mi je ako je Kuvar za početnike prečica do uspeha.<br />Pozdrav,Ankica.Kuvar za početnikehttps://www.blogger.com/profile/05312989872171638383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post-77101920398380317122017-02-12T06:29:43.672-08:002017-02-12T06:29:43.672-08:00Jos jedan uspesan rucak zahvaljujuci blogu :)
Ima...Jos jedan uspesan rucak zahvaljujuci blogu :)<br /><br />Imam samo jedno pitanje. Zasto se ovde prvo stavlja meso, pa zatim luk?Girlhttps://www.blogger.com/profile/06598067635027878650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post-78500159819905473142016-10-03T02:26:09.898-07:002016-10-03T02:26:09.898-07:00😘😘Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11433462827328683589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post-61227311394273149802014-05-19T00:10:15.761-07:002014-05-19T00:10:15.761-07:00Zahvaljujem se na komentaru. Svaki put se iznova r...Zahvaljujem se na komentaru. Svaki put se iznova radujem kad otkrijem da je ovaj moj kuvar nekom koristan. Hvala Vama!Kuvar za početnikehttps://www.blogger.com/profile/05312989872171638383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4235628860610479518.post-72694977710909213972014-05-18T17:28:13.763-07:002014-05-18T17:28:13.763-07:00Svi recepti su vam odlicni.
Hvala.Svi recepti su vam odlicni.<br />Hvala.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/15049840812932286022noreply@blogger.com