pages

21. 9. 2010.

TORTILJA KAO POSLASTICA


TORTILJA KAO POSLASTICA

Potrebno je:

Gotove tortilje
džem po izboru ili eurokrem
orasi,lešnici,bademi...


Tortilja može da se jede i slatka.
Ispečete je na teflonskom tiganju,onako da omekša i premažete sa džemom od šipaka,kajsije ili bilo kojim što imate.Džem,tj marmelada koju ste kupili najčešće je prilično gusta pa možete malo da je razredite vodom u jednoj šoljici,tako da dobijete lako razmaziv namaz.Preko džema pobacajte malo seckanih ili mlevenih oraha,ili možda lešnika koji su vam ostali od neke torte,presavite na pola,pa na četvrtinu i gotova poslastica.
Uz šolju mleka može da bude i večera.
Uputstvo za upotrebu eurokrema nikom nije potrebno.A nutela? Mmmmm...
Inače,tortilje su vrlo inspirativne.Ko zna šta ćete sve smisliti jednom kad ih probate...

Нема коментара:

Постави коментар