9. 10. 2011.

HELP ME!

MISS LEMON, POMOZI AKO BOGA ZNAŠ!


Dragi moji čitaoci, odlučila sam da napravim jednu posebnu stranicu na blogu koja će sadržati sve moje objavljene  recepte, kako bih vam olakšala pretragu Kuvara za početnike.Ta ideja dugo mi nije dala mira jer sam znala da taj posao nije nimalo jednostavan, da zahteva dosta vremena i truda jer ni jedna sistematizacija, makar to bio i kuvar, nije ni malo laka, a s druge strane, smatrala sam neophodnim da sredim sadržaj bloga.
Tako, radeći ovaj posao, setila sam se Miss.Lemon, asistentkinje Msje Poaroa i shvatila koliko bi mi njeno umeće i iskustvo u ovom trenutku dobro došli.Kako Miss Lemon, nikako nije mogla pomoći, radila sam sama, a rezultat tog rada pogledajte na stranici "SADRŽAJ".
Preporučujem svima koji tragaju za određenim sadržajem da krenu od te stranice.
Napominjem da izgled i struktura ove stranice nisu konačni i nadam se da će biti sve bolja i korisnija za vas, moje čitaoce.
Takođe, neki se recepti ponavljaju u više kategorija, što je logično, bar meni...
Pozdrav svima i nadam se da će vam ova stranica biti od koristi!

6 коментара:

  1. Dobra organizacija (ja se ne usudjujem upustiti)...Iziskuje dosta vremena, nazalost ;-(

    ОдговориИзбриши
  2. Baš gledam sadržaj, imala si tu dosta posla ali je vrijedilo i izgleda odlično! I ja razmišljam o tome, ali za sada jedva da nadjem vremena i za recepte:)

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka ti čast, trebalo ti je vremena da središ sve ovo, a bogme, i meni da ispregledam. Najviše mi se sviđa tvoj CV i "Šta se sprema u Srbiji?"

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala ti sto mislis na nas!!!Veliki posao,ali sta je to za tebe?:)))Pozz

    ОдговориИзбриши
  5. Odlično! Sad znam gdje ću gledati kad mi treba ideja :)

    ОдговориИзбриши

share it

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...